Garage van den Bergh

Het autobedrijf in Gorinchem voor alle merken auto’s

Garage Van den Bergh is het autobedrijf in Gorinchem waar u terechtkunt voor alle merken (lease)auto’s. Van de levering van een betrouwbare occasion tot een APK-keuring. Van een ruitreparatie tot het monteren van winterbanden. Ook met de levering en het onderhoud van uw leaseauto, zakelijk of privé, zijn wij u graag van dienst.

De rode draad in ons werk

Kwaliteit, service en vertrouwen zijn de rode draad in ons werk. Alle merken en klanten zijn ons even lief. Wij geven u een eerlijk en onafhankelijk advies bij de aankoop van een auto. Wij staan voor wat we verkopen. Dat zijn geen holle woorden, maar brengen we dagelijks in praktijk. Dat blijkt ook uit de goede relatie die we met onze klanten hebben.

Het onderhoud van uw auto in goede handen

In onze werkplaats staat een team goed geschoolde monteurs voor u klaar, die met vakmanschap en enthousiasme uw auto onderhouden en repareren. Ons BOVAG-lidmaatschap is voor u de garantie dat wij werken volgens de strengste kwaliteitseisen.

Uw vakgarage in Gorinchem

Garage Van den Bergh is een kleine vakgarage. Dat biedt voor u vele voordelen: we hanteren lagere werkplaatstarieven dan merkgarages en hebben rechtstreeks contact met onze klanten. Deze persoonlijke aanpak is vanaf de oprichting van ons bedrijf, in 1967, ons handelsmerk en wordt ook vandaag de dag gewaardeerd. 

Welkom

Kom gerust eens langs. Ons autobedrijf vindt u in Dalem bij Gorinchem aan de rivier de Merwede.

  • Vertrouwd adres in de regio Gorinchem
  • 50 jaar ervaring
  • Nieuwe en gebruikte auto’s
  • Alle merken
  • Gunstige tarieven

LET OP! BEREIKBAARHEID

Vanwege de dijkwerkzaamheden is onze garage via de achterzijde bereikbaar, vanaf de Graaf Reinaldweg. Als u op de borden 'Autobedrijf van den Bergh' volgt, komt u op de aangelegde tijdelijke weg die naar de garage leidt.