Flutamuze

Flutamuze

Onder voorbehoud!

Flutamuze is een ensemble dat in gevarieerde bezetting muziek brengt uit lang vervlogen tijden – vanaf 1200 – tot heden. Er worden vele en verrassende combinaties gemaakt van blokfluiten, nyckelharpa, viool, viola da gamba, gitaar en klavecimbel.


Bezetting:
Wil de Wijs:                              Blokfluiten en Viola da gamba (alt)
Hanneke Schalkoort:              Blokfluiten
Tim de Wijs:                             Blokfluiten, Viool en Nyckelharpa
Jan Huizinga:                           Viool
Johan van Middelkoop:         Gitaar
Anne Dekker:                           Viola da gamba (bas)
Ans Huizinga:                           Klavecimbel
Wil de Wijs                               Presentatie:

Flutamuze foto 1 Foto J.M.van Middelkoop KopieIn een mix van veel verschillende combinaties laat Flutamuze u horen wat er zoal mogelijk is met het instrumentarium dat wordt bespeeld door dit unieke ensemble. Bij de oprichting, nu zo’n 13 jaar geleden, bestond de bezetting uit een blokfluittrio.

Dat is nog steeds de basis, maar al snel begon een zoektocht naar diversiteit in klank en repertoire. Een geheel eigen geluid en de grote afwisseling zijn de kenmerken die dit ensemble zo uniek maken, met muziek van de 12de t/m de 20ste eeuw, in vele combinaties en uit vele windstreken. Door de leden zelf bijeen gebracht en bewerkt. Met blokfluiten in alle maten en soorten, violen, nyckelharpa, gitaar, viola da gamba en klavecimbel spelen zij een MIX van Renaissance, Barok, enVolksmuziek uit div. landen en soms een “tikkie”jazz.


Ensemble Flutamuze heeft 2 CD s uitgebracht die
na afloop van het concert te koop zijn.
CD  1 - ”Tapas Musicale” 
CD 2 -   Flutamuze MIX

U kunt ons boeken door een Email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Voor meer informatie zie www.muzewijs.nl/flutamuze

Evenement Eigenschappen

Startdatum 07-juli-2021 12:15
Einddatum 07-juli-2021 13:15