Cursisten Neeltje Alblas, "'HOUT' jij ook van poëzie?"

Cursisten Neeltje Alblas,

Ook in 2017 zijn de cursisten van het Atelier voor inspiratie heel enthousiast aan de gang gegaan. Het thema van dit jaar was een gedicht of tekstsong omzetten in beelden op een houten ondergrond. De titel van de expositie kon dan ook niets anders luiden dan: 'HOUT' jij ook van poëzie? Dit alles onder de inspirerende leiding van docent Neeltje Alblas. Lidy Kopie

Enkele leden van de Vrienden van de Grote Kerk hebben al een aantal werken gezien en wij zijn weer heel enthousiast over het getoonde werk. Bent u nieuwsgierig geworden kom dan kijken in de periode 23 augustus t/m 23 september op woensdag en zaterdag van 11.00 uur tot 16.30 uur vanaf 13 september op woensdag vanaf 13.00 uur. Tijdens de culturele route op 10 september van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Janny van HouwelingenEen hele dag of avond ontspannen creatief vormgeven in een tijd van haast. Een diepe wens om te schilderen, maar is het er nooit van gekomen? Dan is het "Atelier voor Inspiratie" zeker een goede keuze. Genieten van kleuren en de geur van de verf, het bewegen van de kwast op het doek en de vorm die ontstaat. Jezelf ontwikkelen en vertrouwen dat de beelden die in je opkomen waardevol zijn!

Schilderen geeft innerlijke rust en inzicht. Mieke de Gier KopieWe gaan op reis in een wereld van kleur, inzicht en eigen persoonlijke ontwikkeling. Kortom , een heerlijke schilder-dag/avond voor jezelf! Iedere cursist zal op zijn niveau individueel begeleid worden, waarbij geen sprake is van competitie.

NeeltjeDocente Neeltje Alblas was sinds 1995 verbonden aan de stichtingen ’t Spandt, Toon en de Cultuurfabriek en nu al een aantal jaren verbonden aan het Atelier voor Inspriratie.

 

Voor meer info https://www.intentie-is-essentie.nl/atelier-voor-inspiratie/

Evenement Eigenschappen

Startdatum 23-aug-2017 11:00
Einddatum 23-sept-2017 16:30
Deel dit evenement